Caravan goes chocolateProeverij met chocolade uit Hawaii

Caravan goes chocolate
Proeverij met chocolade uit Hawaii

Pantoufle is terug in Antwerpen! Op 4 mei kan kan je de tanden komen zetten in unieke Hawaiaanse chocolade! In primeur in Caravan, eetcafé op ‘t Eilandje in Antwerpen. Ik breng ook verschillende cacaobonen mee, en uiteraard verhalen, beelden en filmpjes uit Hawaii. Lekker, leuk én leerrijk voor zowel chocoladebeginners als experten.

De chocolades…

Verschillende repen van flavor meisters Madre (pionierend bedrijfje dat me onder de arm nam) en Manoa (jonge belofte). Hopelijk ook een reep van Seneca Klassen (nog niet op de markt verkrijgbaar!) en van Tom Sharkey (enkel in Hawaii verkrijgbaar, lees hier mijn blogpost over hem op Alle Dagen Honger).

We proeven ook een reeks cacaobonen van verschillende plantages, zowel goede als slechte, om een smaak te krijgen voor rauwe cacao, Hawaii op je tong!

Proeven lukt het best als je voor de sessie een uurtje niet eet of drinkt (wel water, zeker geen koffie), geen parfum of lotion draagt en de handen niet met zeep wast! Neem best ook afscheid van je favoriete Belgische supermarktchocolade, want na deze sessie wil je hem wellicht inruilen! 😉

Praktisch

Zaterdag 4 mei om 10u (stipt!) in Caravan, Damplein 17, Antwerpen (Google Maps)

€25 per persoon. Reserveren in Caravan of hen bellen op +32 (0)3 2976852.